Iedereen droomt van een eigen huis

Het leuke aan een nieuwbouwhuis is dat u uw thuis precies zo kunt indelen en inrichten zoals u dat wilt. Symbioliving ontwikkelt comfortabele en duurzame woningen met flexibele en adequate bouwoplossingen. De woningen zijn ontworpen vanuit een holistische benadering die zich richt op drie belangrijke pijlers: energie, milieu en comfort. Waarbij u als bewoner centraal staat.

Eén concept, alle vrijheid

Met de configurator creëert u de woning die perfect bij uw wensen past. Ontdek hoe fijn en gezond wonen in een Symbioliving-huis kan zijn en geniet van een fijn binnenklimaat en veel daglicht!

Zonder zorgen

De ervaring bij Symbioliving biedt ontspanning en geeft energie. Wij regelen namelijk alles tot in de puntjes. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Al vele jaren nemen wij met ontzettend veel plezier het werk uit handen.

Gezond en duurzaam

Samen met het Noordwijkse architectenbureau Van Manen is het Symbioliving woonconcept ontworpen. De woningen zijn voorzien van een moderne en strakke uitstraling met sfeervolle details. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook heel energiezuinig. Het hoge afwerkingsniveau en duurzaam materiaalgebruik maken de woningen helemaal af en zorgen voor een fijn binnenklimaat met een hoog isolerend vermogen. Dankzij gasloze en energie-efficiënte technieken blijven de energiekosten laag, waardoor u elke dag weer geniet van een comfortabele woning.

“Duurzaam is niet duur. Het kan wél.”

Yvonne van der Hulst

Directeur Symbioliving